Wat is livestream?

Livestreaming is een techniek waarbij in real time beeld en geluid via het internet beschikbaar worden gesteld om te worden bekeken via een al dan niet afgeschermde webpagina.

Coronacrisis

Juist nú tijdens de coronacrisis, waarbij er slechts een beperkt aantal genodigden bij een uitvaart of ander evenement aanwezig mogen of kunnen zijn, is het livestreamen voor velen een zéér gewaardeerde oplossing. Het biedt iedereen de mogelijkheid om, waar ter wereld zij zich ook bevinden, het evenement live op hun eigen computer, smartphone, tablet of smart tv bij te wonen.

Uitvaart livestream

Wij verzorgen hoge kwaliteit livestreams. In tegenstelling tot webcams met een vaste opstelling - zoals die vaak door uitvaartcentra worden aangeboden en waarbij vaak van achteren wordt gefilmd - kunnen wij ter plekke de juiste positie voor de camera's kiezen en beter inspelen op wat er gebeurt. Dat zorgt niet alleen voor betere beelden, maar ook voor een andere beleving bij de kijkers van de uitvaart livestream. Dit wordt nog eens versterkt door de professionele 4K UHD productiecamera's die wij inzetten voor de beste beeldkwaliteit. Deze beschikken over topklasse lenzen die een haarscherp beeld produceren.

Evenement livestream

Om uw presentatie, toespraak of live performance professioneel in beeld te brengen, kunnen wij u helpen met o.a. juiste belichting, achtergrond, professionele video en geluid engineering. Dit is uiteraard maatwerk. Deel uw wensen met ons en wij maken een passend voorstel. En wilt u ook interactie met uw kijkers? Kijk dan voor meer informatie bij onze webinar dienst.

Wij ontzorgen

Wij kunnen vanaf elke locatie streamen via het mobiele 5G netwerk. Dat maakt het bijvoorbeeld mogelijk om ook het uitdragen van de kist uit huis en de laatste momenten op de begraafplaats te filmen en te streamen. Uit de vele reacties die we ontvangen blijkt dat het heel erg gewaardeerd wordt als ook déze bijzondere momenten van de uitvaart worden vastgelegd en gestreamd. Maar ook als u wilt streamen vanaf een locatie waar helemaal geen internet voorziening aanwezig is, kunnen wij zorgen dat dit wordt geregeld.

Stabiel en hoge kwaliteit

Om een goede en stabiele livestream te realiseren, maken wij gebruik van professionele streaming apparatuur. Daarbij worden meerdere netwerken gebundeld en exclusief gereserveerd. De livestream wordt verwerkt op eigen professionele servers. Hierdoor worden signaalverlies en haperende beelden voorkomen en wordt de algehele beeldkwaliteit beter. Door gebruik van deze techniek is elke livestream van begin tot einde, zonder onderbrekingen of haperingen, overal ter wereld via internet te volgen.

Hoe kunt u kijken?

De livestream welke wij voor u verzorgen kunt u bekijken op een afgeschermde webpagina op deze site. De link naar deze pagina krijgt u ruim van te voren toegestuurd zodat u deze kunt verspreiden onder de genodigden. Op deze pagina plaatsen wij de gewenste informatie zodat uw bezoekers goed zijn geinformeerd. Daarnaast publiceren wij nuttige tips voor het bekijken van de livestream.

Afspraak maken en boeken

Een videoreportage inclusief livestream is er in een aantal varianten, passend bij uw budget. Indien gewenst kan er ook met meerdere camera's gelijktijdig worden gestreamd en kan er een uitgebreide montage gedaan worden met een professioneel ogend eindresultaat. De originele opnamen worden nadien altijd middels een downloadlink beschikbaar gesteld. Als u geadviseerd wilt worden, stuur dan een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

In het geval van een uitvaart wilt u zo snel mogelijk duidelijkheid. Een telefoontje of e-mail is voldoende om alles geregeld te hebben. Wij werken door heel Nederland en zijn toegerust om op korte termijn te kunnen schakelen. U kunt ons bellen op 06-27187148 of mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Bedrijf

  • Rijksstraatweg 28
  • 3921 AJ Elst
  • IBAN:
  • KvK:
  • BTW:

NL05 KNAB 0405 7959 20
17194897
NL001533831B52

8934 kijkers
bekeken hier een live-stream

Copyright © 2022 Show2All. Alle rechten voorbehouden. / Webdesign: Info2All